Alukoulu

Koulutus

NYT OPISKELEMAAN!

Alukoulussa alkaa 19.9.2016 Kone- ja metallitekniikan perustutkintoon johtava monimuotokoulutus.

Koulutus keskittyy pääsääntöisesti alumiinimateriaaleihin sekä niiden työstöön ja käyttöön.

Alukoulu tarjoaa opiskelijoille loistavan oppimisympäristön sekä huipputekniikalla varustetut koneistus- ja hitsauslaitteet.

Levyseppähitsaajat saavat tietoa niin robottihitsauksesta, hitsausluokista kuin levy- ja teräsrakenne- sekä ohutlevytöistä.

Koneistajilla on käytössään useita työstökeskuksia aina 5- akseliseen saakka.

Opiskeluun sisältyy myös 3D CAD- piirtämistä sekä työstöratojen valmistamista CAM –ohjelmalla, alan markkinajohtajien ohjelmistoja käyttäen.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, lähipäiviä on kaksi joka toinen viikko.

Lähipäivät ovat perjantai ja lauantai, näin mahdollistetaan myös työssäkäyvien osallistuminen.

Koulutus on maksutonta, sisältäen ruokailut lähipäivinä sekä tarvittaessa ilmaisen majoituksen koulun asuntolassa.

Etäopetus tapahtuu internetin välityksellä sähköisen oppimisympäristön kautta.

Tervetuloa opiskelemaan, opiskelu kannattaa aina!

OTA YHTEYTTÄ

Nimi *
Sähköposti
Viesti